Tæt tværfagligt samarbejde
Det enkelte patientforløb planlægges i et tværfagligt rehabiliteringsteam bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læge, ergoterapeut, fysioterapeut og evt. talepædagog.
Sammenhængende rehabiliteringsforløb
Vores mål er, at både du og dine pårørende oplever et godt, sammenhængende og sikkert rehabiliteringsforløb, som med udgangspunkt i dit tidligere liv er målrettet din nuværende situation. Vi lægger vægt på et samarbejde, hvor dialog, gensidig respekt og involvering er en naturlig del af forløbet.
Det tværfaglige team planlægger et forløb målrettet din behandling og rehabilitering – og koordinerer derfor en møderække, som du og dine pårørende vil få besked om, så I har mulighed for at deltage. Der er mulighed for, at pårørende eller andre kan deltage i samtaler og møder over PC eller smartphone. Spørg personalet.
Løbende kontakt til hjemkommune
Vi vil under din indlæggelse være i løbende kontakt med din hjemkommune, med henblik på at koordinere eventuelt behov for hjælp i hjemmet, ændrede boligforhold eller andet efter udskrivelse herfra. Der vil normalt blive afholdt et samarbejdsmøde i forbindelse med din udskrivelse.
Endvidere forbereder vi kommunen på, at der kan være behov for videre genoptræning og hjælp fra kommunale hjerneskadekoordinator. Ved din udskrivelse fremsendes der derfor som regel en genoptræningsplan (GOP) til din kommune.
Efter udskrivelsen
Efter din udskrivelse vil din egen læge modtage en kort beskrivelse af dit indlæggelsesforløb. Den medicin du bliver udskrevet med vil ligeledes være synlig i det fælles medicinkort (FMK). Medicin ordineret fra hospitalet skal man i reglen selv betale, eventuelle tilskud kan udbetales med tilbagevirkende kraft.