Rift om at blive teknisk chef

35 har ansøgt om at blive teknisk chef for Regionshospital Nordjylland.

Er du den, der kan sikre, at Regionshospital Nordjylland kører sikkert 24/7 alle årets 365 dage? Har du talent for håndtering af store, komplicerede tekniske løsninger, og har du lyst til at sætte dit præg på fremtidens hospital via dit talent for ledelse?

Ja, har 35 ansøgere tænkt og sendt en ansøgning afsted for at overtage posten som teknisk chef for Regionshospital Nordjylland.

- Vi er glædelig overrasket over, at der er så stor interesse for at lede hospitalets tekniske afdeling. Vi kan se, at det er meget kvalificerede ansøgere, så ansættelsesudvalget kommer på en vanskelig opgave med at udvælge kandidater til samtaler, siger hospitalsdirektør Henrik Larsen.

Der bliver 1. og 2. samtalerunde med udvalgte ansøgere i løbet af februar, og det forventes, at navnet på hospitalets nye tekniske chef er på plads inden udgangen af februar.

Stillingen som teknisk chef blev ledig efter Henrik Uggerhøj, der har været ansat i regionen i mere end 30 år, gik på pension i januar.

Som teknisk chef får man ansvaret for ca. 126.000 m2 fordelt på 4 matrikler i henholdsvis Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn og Skagen.
Vedkommende bliver daglig leder for cirka 50 medarbejdere fordelt på medicoteknik, EL, VVS, smede, tømrere, maler, maskinmestre og 4 daglige ledere, der referer til teknisk chef.
Afdelingens budget er 29,7 millioner per anno, og som teknisk chef skal du medvirke til, at de økonomiske rammer overholdes.


Opdateret