Hovedkøkken

Fokus er på god, ernæringsrigtig og velsmagende mad til patienter, personalekantiner, madautomater, møde og kursusvirksomhed på Regionshospital Nordjylland i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev og Skagen.

Hovedkøkkenet på Regionshospital Nordjylland, Hjørring er en moderne produktions- og servicevirksomhed.

Fokus er på god, ernæringsrigtig og velsmagende mad til patienter, personalekantiner, madautomater, møde og kursusvirksomhed på Regionshospital Nordjylland i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev og Skagen.

Hovedkøkkenet er kendetegnet ved et engageret og dygtigt personale der løbende uddanner sig for at være på forkant med udviklingen inden for det gastronomiske felt.

Hovedkøkkenet har opnået det økologiske spisemærke i bronze og anvender dermed mindst 30-60 % økologiske råvarer.

Produktionen foregår 5 hverdage, og der tages udgangspunkt i "Anbefalinger for den danske institutionskost".

Leder af hovedkøkkenet Teknisk chef Morten Risager Nielsen
tlf. 97 64 17 92
mrn@rn.dk

Afsnitsleder i Hjørring Mona Stenskrog
tlf. 97 64 18 03
m.stenskrog@rn.dk

Kostkonsulent Torben Eg Nefer
Tlf. 97 64 13 15/41 61 52 44
ten@rn.dk

Indkøbs- og produktionskoordinator Birgitte Christensen
Tlf. 97 64 13 19
birgitte.christensen1@rn.dk      

Kvalitetskonsulent Line Kjeldsen
Tlf. 97 64 13 18
Line.kjeldsen@rn.dk

Kostfaglig sekretær Mette Hounsgaard Rasmussen
Tlf. 97 64 13 16
m.hounsgaard@rn.dk

 
 

Opdateret